13. oktober 2015

Vintur

I morgen tidlig starter jeg ferden mot Baskerland og Rioja. Vinturen arrangeres av Restaurante Casa Vital i Altea. Restauranten eies av ålesunderen Åge Folkestad.

Det blir mange timers biltur, men jeg er heldig og får sitte på i privatbil. Vi blir kun 3 i bilen, så jeg får nok baksetet for meg selv. Stopp for lunsj i Teruel (Aragon) og jeg regner (og håper) det blir flere pauser også.  De andre deltakerne kommer onsdag med minibuss.


I Laguardia skal vi bo på et vakkert hotell; Hospedería de los Parajes.


Målet for vinturen er besøk på Bodegas Antonio Alcaraz.


Det er i samarbeid med denne vingården Åge Folkestad på Casa Vital utviklet vinen "Milenium Casa Vital 2010" som nettopp har vunnet gullmedalje i den internasjonal vinkonkurransen "International Wine Guide". 2694 viner fra 28 land deltok i konkurransen. Kofferten er pakket, kamera er ladet og bloggdama er klar for nye opplevelser!


2 kommentarer:

  1. Måtte innom og se om du er i Spania igjen. Jeg gjorde akkurat en fantastisk rundtur hvor vi var innom Rubielos de Mora, Teruel og Albarracin, fantastisk flott. Kjøretur i spansk landskap er en flott opplevelse i seg selv. Håper du får mange flotte opplevelser. Hilsen hun andre Spania frelste

    SvarSlett
    Svar
    1. Fantastiske dager i Rioja, Eva! Hodet, hjertet og minnebrikken full av opplevelser. Noe jeg trenger tid til å fordøye. Men... Det blir noen blogginnlegg etterhvert som jeg får summet meg.

      Slett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar.
Om du velger "Anonym" som identitet; gi gjerne et lite hint om hvem du er.
Takk for besøket og velkommen tilbake!