11. april 2016

Jeg synes det er tungvint

å blogge via iPad! Derfor blir det ikke mange blogginnlegg før jeg kommer hjem til gamlelandet i mai.

Jeg nyter fortsatt livet på Costa Blanca nord, selv i skiftende vær. Stort sett det jeg vil kalle norsk sommer; sol og noen regnbyger inn i mellom. Heldigvis mest sol! Noe som frister til spaserturer langs Middelhavet. Turen fra Albir til Altea er full av gode synsinntrykk. Flotte strandpromenader begge steder. Bildet under er ved båthavnen i Altea.

Jeg har mine faste "vannhull". Væskebalansen må holdes i orden!  Et av stedene er Chiringuito Tsunami Altea. Nydelig plass hvor skuldrene senker seg.
Mellom Altea og Albir ligger en oase; Samoa Lounge Beach. 
På GOA Altea måtte jeg stoppe for å hilse på en ny verdensborger. Den herlige gutten på 1,5 mnd er sønn til de som driver flamncebaren "min". GOA er favoritten min på strandpromenaden.
Dagene er ikke bare spaserturer og barbesøk. 

I går var jeg på konsert med nydelig klassisk musikk.  Kjente spanske musikere (klaver og fiolin) spilte spansk og amerikansk musikk. Det forundrer meg at publikum var fåtallig, tror ikke det var mer enn hundre i salen. Til alle som ikke var det, kan jeg fortelle at de gikk glipp av en nydelig konsert!
På grunn av skiftende vær, har jeg blitt forkjølet. Selvforskyldt! Av og på med klær. Kanskje ikke tidlig nok PÅ med klær! Så nå er det snørr og tårer, men jeg føler meg ikke syk. Nå må jeg ut for å kjøpe ny forsyning av papirlommetørkler og vann! 

HASTA LA VISTA! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar.
Om du velger "Anonym" som identitet; gi gjerne et lite hint om hvem du er.
Takk for besøket og velkommen tilbake!